صدیق بازکیاگوراب, مهرنوش, ستاری, مسعود, ایمانپور نمین, جاوید. (1400). اثرات بیهوشی عصاره سنبل الطیب (Valeriana officinalis)، عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و پودر گل میخک (Eugenia caryophyllata) بر ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(2), 59-86. doi: 10.22124/japb.2021.6718.1141
مهرنوش صدیق بازکیاگوراب; مسعود ستاری; جاوید ایمانپور نمین. "اثرات بیهوشی عصاره سنبل الطیب (Valeriana officinalis)، عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و پودر گل میخک (Eugenia caryophyllata) بر ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 2, 1400, 59-86. doi: 10.22124/japb.2021.6718.1141
صدیق بازکیاگوراب, مهرنوش, ستاری, مسعود, ایمانپور نمین, جاوید. (1400). 'اثرات بیهوشی عصاره سنبل الطیب (Valeriana officinalis)، عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و پودر گل میخک (Eugenia caryophyllata) بر ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(2), pp. 59-86. doi: 10.22124/japb.2021.6718.1141
صدیق بازکیاگوراب, مهرنوش, ستاری, مسعود, ایمانپور نمین, جاوید. اثرات بیهوشی عصاره سنبل الطیب (Valeriana officinalis)، عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و پودر گل میخک (Eugenia caryophyllata) بر ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 9(2): 59-86. doi: 10.22124/japb.2021.6718.1141


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب