حسنی نیا, عباس, وهاب زاده, حبیب, خارا, حسین, شناور ماسوله, علیرضا, احمدنژاد, محدثه. (1400). اثرات جیره حاوی باکتری‌های Lactococcus lactis و Bacillus subtilis بر شاخص‌های رشد و آنزیم‌های کبدی ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(2), 39-58. doi: 10.22124/japb.2021.17971.1398
عباس حسنی نیا; حبیب وهاب زاده; حسین خارا; علیرضا شناور ماسوله; محدثه احمدنژاد. "اثرات جیره حاوی باکتری‌های Lactococcus lactis و Bacillus subtilis بر شاخص‌های رشد و آنزیم‌های کبدی ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 2, 1400, 39-58. doi: 10.22124/japb.2021.17971.1398
حسنی نیا, عباس, وهاب زاده, حبیب, خارا, حسین, شناور ماسوله, علیرضا, احمدنژاد, محدثه. (1400). 'اثرات جیره حاوی باکتری‌های Lactococcus lactis و Bacillus subtilis بر شاخص‌های رشد و آنزیم‌های کبدی ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(2), pp. 39-58. doi: 10.22124/japb.2021.17971.1398
حسنی نیا, عباس, وهاب زاده, حبیب, خارا, حسین, شناور ماسوله, علیرضا, احمدنژاد, محدثه. اثرات جیره حاوی باکتری‌های Lactococcus lactis و Bacillus subtilis بر شاخص‌های رشد و آنزیم‌های کبدی ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 9(2): 39-58. doi: 10.22124/japb.2021.17971.1398


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب