1.

مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)

صفحه 1-12
وحید مرشدی؛ اسما احمدی؛ دارا باقری؛ سید احمد قاسمی؛ حامد اعلمی فر؛ سید حسین حسینی فر؛ مارینا پائولوچی

2.

اثرات مکمل چندآنزیمی کمین در جیره غذایی بر رشد، ترکیب بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی قرمز (Carassius auratus)

صفحه 13-24
علی خسروانی زاده؛ عبدالعلی راهداری؛ سید حسین مرادیان

3.

بافت‌شناسی لوله گوارش ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در‌ طی مراحل اولیه تکوین

صفحه 25-36
الناز کیارسی علیخانی؛ سهیل ایگدری؛ هادی پورباقر؛ محمد امینی

4.

ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک

صفحه 37-53
محمد هرسیج؛ بهروز محمدزاده؛ مهدی اسدی

5.

تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782)

صفحه 55-67
غلامرضا بادزهره؛ شیرین زارعی؛ رضا داوودی؛ محمود نفیسی بهابادی؛ فرزاد صالحی؛ وحید مرشدی؛ ابراهیم ستوده

6.

تأثیر کفیر بر شاخص های رشد، بیوشیمی سرم، پاسخ‌های ایمنی، آسیب‌شناسی بافتی و عفونت با آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L. 1758)

صفحه 69-81
کوثر عسگری سوادجانی؛ مریم محمدی سیچانی؛ علیرضا نظری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب