هرسیج, محمد, محمدزاده, بهروز, اسدی, مهدی. (1399). ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(3), 37-53. doi: 10.22124/janb.2021.18990.1125
محمد هرسیج; بهروز محمدزاده; مهدی اسدی. "ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 3, 1399, 37-53. doi: 10.22124/janb.2021.18990.1125
هرسیج, محمد, محمدزاده, بهروز, اسدی, مهدی. (1399). 'ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(3), pp. 37-53. doi: 10.22124/janb.2021.18990.1125
هرسیج, محمد, محمدزاده, بهروز, اسدی, مهدی. ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 6(3): 37-53. doi: 10.22124/janb.2021.18990.1125


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب