بادزهره, غلامرضا, زارعی, شیرین, داوودی, رضا, نفیسی بهابادی, محمود, صالحی, فرزاد, مرشدی, وحید, ستوده, ابراهیم. (1399). تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(3), 55-67. doi: 10.22124/janb.2021.18938.1124
غلامرضا بادزهره; شیرین زارعی; رضا داوودی; محمود نفیسی بهابادی; فرزاد صالحی; وحید مرشدی; ابراهیم ستوده. "تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 3, 1399, 55-67. doi: 10.22124/janb.2021.18938.1124
بادزهره, غلامرضا, زارعی, شیرین, داوودی, رضا, نفیسی بهابادی, محمود, صالحی, فرزاد, مرشدی, وحید, ستوده, ابراهیم. (1399). 'تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(3), pp. 55-67. doi: 10.22124/janb.2021.18938.1124
بادزهره, غلامرضا, زارعی, شیرین, داوودی, رضا, نفیسی بهابادی, محمود, صالحی, فرزاد, مرشدی, وحید, ستوده, ابراهیم. تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 6(3): 55-67. doi: 10.22124/janb.2021.18938.1124


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب