1.

تأثیر پروبیوتیک مولتی بهسیل و پری بیوتیک بهسام بر عملکردهای تغذیه، میزان انرژی اتلافی و نرخ ترشح آمونیاک و اوره در نوزادان ماهی آمور (Ctenophryngodon idella)

صفحه 1-15
سمیرا جعفریان؛ جواد قاسم زاده؛ حجت الله جعفریان

2.

تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخص‌های رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 17-38
رضا حسام پور؛ رضا ملک زاده ویایه؛ پروین شورنگ؛ محمدجواد محمدی؛ دانش مددپور داریونی

3.

تاثیر سطوح مختلف مکمل غذایی سلماناکس مایع بر پارامترهای رشد، تغذیه و فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسمای خون در فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی درآب لب شور و محیط محصور

صفحه 39-52
مجید رضایی؛ حجت الله جعفریان؛ هادی رئیسی؛ سید مصطفی عقیلی نژاد

4.

تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه‌ ریحان حاوی عصاره‌ مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4)

صفحه 53-63
غلامرضا شاه حسینی؛ سید ولی حسینی؛ کبری ضیایی

5.

مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus)

صفحه 65-78
عباس همرنگ امشی؛ حسین خارا؛ امیر هوشنگ بحری؛ فلورا محمدی زاده؛ عباس حسنی نیا

6.

ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده

صفحه 79-90
عبدالمحمد عابدیان کناری؛ یلدا هوشیار؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب