شاه حسینی, غلامرضا, حسینی, سید ولی, ضیایی, کبری. (1397). تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه‌ ریحان حاوی عصاره‌ مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(2), 53-63. doi: 10.22124/janb.2019.9473.1049
غلامرضا شاه حسینی; سید ولی حسینی; کبری ضیایی. "تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه‌ ریحان حاوی عصاره‌ مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 2, 1397, 53-63. doi: 10.22124/janb.2019.9473.1049
شاه حسینی, غلامرضا, حسینی, سید ولی, ضیایی, کبری. (1397). 'تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه‌ ریحان حاوی عصاره‌ مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(2), pp. 53-63. doi: 10.22124/janb.2019.9473.1049
شاه حسینی, غلامرضا, حسینی, سید ولی, ضیایی, کبری. تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه‌ ریحان حاوی عصاره‌ مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 4(2): 53-63. doi: 10.22124/janb.2019.9473.1049


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب