همرنگ امشی, عباس, خارا, حسین, بحری, امیر هوشنگ, محمدی زاده, فلورا, حسنی نیا, عباس. (1397). مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(2), 65-78. doi: 10.22124/janb.2019.13359.1057
عباس همرنگ امشی; حسین خارا; امیر هوشنگ بحری; فلورا محمدی زاده; عباس حسنی نیا. "مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 2, 1397, 65-78. doi: 10.22124/janb.2019.13359.1057
همرنگ امشی, عباس, خارا, حسین, بحری, امیر هوشنگ, محمدی زاده, فلورا, حسنی نیا, عباس. (1397). 'مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(2), pp. 65-78. doi: 10.22124/janb.2019.13359.1057
همرنگ امشی, عباس, خارا, حسین, بحری, امیر هوشنگ, محمدی زاده, فلورا, حسنی نیا, عباس. مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 4(2): 65-78. doi: 10.22124/janb.2019.13359.1057


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب