1.

شاخص‌های رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره‌های سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana)

صفحه 1-12
ابراهیم ستوده؛ فاطمه مردانی؛ مرضیه جعفری؛ حسن حبیبی؛ سید حسین مرادیان

2.

تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین

صفحه 13-25
سمیرا جعفریان؛ مینا رنگرز؛ حجت‌الله جعفریان؛ نورمحمد مختومی؛ عبدالرحمان داودی پور

3.

تأثیر نسبت‌های مختلف پروتئین خام به انرژی جیره بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان بستر (Bester)

صفحه 27-36
احمد مفتاح جوکندان؛ احمد قرایی؛ جواد میردار هریجانی؛ مصطفی یوسف الهی

4.

تاثیر بتائین جیره بر عملکرد تولید‌مثلی مولدین نر و ماده سورم (Heros severus)

صفحه 37-45
سید حامد موسوی ثابت؛ عادله حیدری؛ المیرا سلحشوری

5.

تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera)

صفحه 47-54
جواد معتمدی تهرانی؛ عیسی ابراهیمی؛ سید امیر حسین گلی؛ فریبا شفیعی حسن آبادی؛ ابراهیم متقی

6.

بررسی ساختار بافت مری در ماهی سیم معمولی Abramis brama در مراحل اولیه تکوین با استفاده از میکروسکوپ نوری و الکترونی گذاره (TEM)

صفحه 55-64
محمدرضا صحرائیان؛ سهیل ایگدری؛ غلامرضا رفیعی؛ آرش زیبایی؛ خوزه مسغر

7.

تأثیر جلبک خشک (کلرلای پودری) بر فاکتورهای رشد و ترکیبات بدنی روتیفر آب شور Brachionus plicatilis در مقایسه با جلبک‌های تازه (Isochrysis galbana و Nannochloropsis oculata)

صفحه 65-77
احمد احمدی؛ نصراله احمدی فرد؛ ابراهیم حسین نجد گرامی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.