مفتاح جوکندان, احمد, قرایی, احمد, میردار هریجانی, جواد, یوسف الهی, مصطفی. (1397). تأثیر نسبت‌های مختلف پروتئین خام به انرژی جیره بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان بستر (Bester). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(1), 27-36. doi: 10.22124/janb.2018.3158
احمد مفتاح جوکندان; احمد قرایی; جواد میردار هریجانی; مصطفی یوسف الهی. "تأثیر نسبت‌های مختلف پروتئین خام به انرژی جیره بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان بستر (Bester)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 1, 1397, 27-36. doi: 10.22124/janb.2018.3158
مفتاح جوکندان, احمد, قرایی, احمد, میردار هریجانی, جواد, یوسف الهی, مصطفی. (1397). 'تأثیر نسبت‌های مختلف پروتئین خام به انرژی جیره بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان بستر (Bester)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(1), pp. 27-36. doi: 10.22124/janb.2018.3158
مفتاح جوکندان, احمد, قرایی, احمد, میردار هریجانی, جواد, یوسف الهی, مصطفی. تأثیر نسبت‌های مختلف پروتئین خام به انرژی جیره بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان بستر (Bester). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 4(1): 27-36. doi: 10.22124/janb.2018.3158


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب