معتمدی تهرانی, جواد, ابراهیمی, عیسی, گلی, سید امیر حسین, شفیعی حسن آبادی, فریبا, متقی, ابراهیم. (1397). تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(1), 47-54. doi: 10.22124/janb.2018.3160
جواد معتمدی تهرانی; عیسی ابراهیمی; سید امیر حسین گلی; فریبا شفیعی حسن آبادی; ابراهیم متقی. "تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 1, 1397, 47-54. doi: 10.22124/janb.2018.3160
معتمدی تهرانی, جواد, ابراهیمی, عیسی, گلی, سید امیر حسین, شفیعی حسن آبادی, فریبا, متقی, ابراهیم. (1397). 'تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(1), pp. 47-54. doi: 10.22124/janb.2018.3160
معتمدی تهرانی, جواد, ابراهیمی, عیسی, گلی, سید امیر حسین, شفیعی حسن آبادی, فریبا, متقی, ابراهیم. تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 4(1): 47-54. doi: 10.22124/janb.2018.3160


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب