1.

تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزل‌آلای ‌رنگین ‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در دو محیط آبی

صفحه 1-11
حسین آدینه؛ حجت الله جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ محمد فرهنگی؛ سمیرا جعفریان

2.

مقایسه فصلی آنزیم های کبدی و پارامترهای خونی فیل ماهیان پرواری در پن

صفحه 13-24
مینا رنگرز؛ حجت الله جعفریان؛ کیاوش گلزاریان پور؛ سید مصطفی عقیلی نژاد

3.

تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن‌های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین-های فیله‌های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella

صفحه 25-34
سارا گل گلی پور؛ آی ناز خدانظری؛ کمال غانمی

4.

ارزیابی خواص ضدباکتریایی عصاره الکلی و اتری جلبک Scenedesmus dimorphus بر گونه-های باکتری‌های Micrococcus luteus و Aeromonas hydrophila

صفحه 35-45
زهرا حبیبی؛ جاوید ایمان پور نمین؛ زهره رمضانپور

5.

ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد)

صفحه 47-54
مهران یاسمی؛ بهروز محمدزاده؛ مهران پارسا

6.

محتوای اسیدهای چرب در ماهی کوتر ساده (Sphyraena jello) و کوتر دم زرد (Sphyraena flavicauda) در فصول پاییز و بهار

صفحه 59-70
علی طاهری؛ اسحاق ابراهیم‌زاده اله آباد؛ میر مهدی زاهدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب