یاسمی, مهران, محمدزاده, بهروز, پارسا, مهران. (1396). ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد). نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(1), 47-54. doi: 10.22124/janb.2017.3155
مهران یاسمی; بهروز محمدزاده; مهران پارسا. "ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد)". نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3, 1, 1396, 47-54. doi: 10.22124/janb.2017.3155
یاسمی, مهران, محمدزاده, بهروز, پارسا, مهران. (1396). 'ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد)', نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(1), pp. 47-54. doi: 10.22124/janb.2017.3155
یاسمی, مهران, محمدزاده, بهروز, پارسا, مهران. ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد). نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 3(1): 47-54. doi: 10.22124/janb.2017.3155


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.