گلی پور, سارا گل, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال. (1396). تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن‌های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین-های فیله‌های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(1), 25-34. doi: 10.22124/janb.2017.3153
سارا گل گلی پور; آی ناز خدانظری; کمال غانمی. "تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن‌های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین-های فیله‌های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3, 1, 1396, 25-34. doi: 10.22124/janb.2017.3153
گلی پور, سارا گل, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال. (1396). 'تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن‌های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین-های فیله‌های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(1), pp. 25-34. doi: 10.22124/janb.2017.3153
گلی پور, سارا گل, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال. تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن‌های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین-های فیله‌های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 3(1): 25-34. doi: 10.22124/janb.2017.3153


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب