طاهری, علی, ابراهیم‌زاده اله آباد, اسحاق, زاهدی, میر مهدی. (1396). محتوای اسیدهای چرب در ماهی کوتر ساده (Sphyraena jello) و کوتر دم زرد (Sphyraena flavicauda) در فصول پاییز و بهار. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(1), 59-70. doi: 10.22124/janb.2017.3156
علی طاهری; اسحاق ابراهیم‌زاده اله آباد; میر مهدی زاهدی. "محتوای اسیدهای چرب در ماهی کوتر ساده (Sphyraena jello) و کوتر دم زرد (Sphyraena flavicauda) در فصول پاییز و بهار". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3, 1, 1396, 59-70. doi: 10.22124/janb.2017.3156
طاهری, علی, ابراهیم‌زاده اله آباد, اسحاق, زاهدی, میر مهدی. (1396). 'محتوای اسیدهای چرب در ماهی کوتر ساده (Sphyraena jello) و کوتر دم زرد (Sphyraena flavicauda) در فصول پاییز و بهار', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(1), pp. 59-70. doi: 10.22124/janb.2017.3156
طاهری, علی, ابراهیم‌زاده اله آباد, اسحاق, زاهدی, میر مهدی. محتوای اسیدهای چرب در ماهی کوتر ساده (Sphyraena jello) و کوتر دم زرد (Sphyraena flavicauda) در فصول پاییز و بهار. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 3(1): 59-70. doi: 10.22124/janb.2017.3156


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب