1.

تأثیر افزودن پروتئین های میوفیبریلی تغلیظ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات کیفی و تغذیه ای پاستا

صفحه 1-16
مهسا کرمی چروده؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ پروا سفری

2.

اثر ترکیب اسید بوتیریک و پروبیوتیک پروتکسین بر عملکرد رشد، ترکیب بدن، میکروبیوتای روده و دستگاه ایمنی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

صفحه 17-32
رسول زارع؛ عبدالمحمد عابدیان کناری

3.

اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات حسی، بافتی و پخت پاستا و مدت ماندگاری آن

صفحه 33-47
مهساسادات موسوی صانع؛ سیده زهرا میرحسینی رودبارکی؛ محمدعلی نعمت الهی؛ سید ولی حسینی

4.

تعیین برخی شاخص‌های تغذیه ای مرواریدماهی دوریا (Alburnus doriae) و ماهی نازک (Chondrostoma regium) در رودخانه زاینده رود

صفحه 49-64
امیدوار فرهادیان؛ جواد باقری؛ نصراله محبوبی صوفیانی؛ صفی اله حیدری؛ عیسی ابراهیمی

5.

تأثیر سطوح مختلف پودر زنجبیل (Zingiber officinale) بر شاخص های رشد، ترکیب شیمیایی بدن و شاخص های ایمنی غیراختصاصی در شاه میگوی قرمز باتلاق (Procambarus clarkii)

صفحه 65-81
فردین برادران نویری؛ حمید علاف نویریان؛ مجیدرضا خوش خلق؛ مجید موسی پور شاجانی

6.

تأثیر سطوح مختلف فوکوئیدان در لعاب، بر ویژگی‌های فیزیکی ناگت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای C° 4

صفحه 83-99
صدیقه بابایی؛ نازنین محمدی؛ ملیکا اثنی عشری؛ مهرناز قنبرزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب