کرمی چروده, مهسا, زکی پور رحیم آبادی, اسحق, سفری, پروا. (1403). تأثیر افزودن پروتئین های میوفیبریلی تغلیظ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات کیفی و تغذیه ای پاستا. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(3), 1-16. doi: 10.22124/janb.2024.27944.1251
مهسا کرمی چروده; اسحق زکی پور رحیم آبادی; پروا سفری. "تأثیر افزودن پروتئین های میوفیبریلی تغلیظ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات کیفی و تغذیه ای پاستا". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 3, 1403, 1-16. doi: 10.22124/janb.2024.27944.1251
کرمی چروده, مهسا, زکی پور رحیم آبادی, اسحق, سفری, پروا. (1403). 'تأثیر افزودن پروتئین های میوفیبریلی تغلیظ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات کیفی و تغذیه ای پاستا', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(3), pp. 1-16. doi: 10.22124/janb.2024.27944.1251
کرمی چروده, مهسا, زکی پور رحیم آبادی, اسحق, سفری, پروا. تأثیر افزودن پروتئین های میوفیبریلی تغلیظ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات کیفی و تغذیه ای پاستا. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 10(3): 1-16. doi: 10.22124/janb.2024.27944.1251


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب