زکی پور رحیم آبادی, اسحق, کرمی چروده, مهسا, سفری, پروا. (1403). تاثیر افزودن پروتئین‌های میوفیبریلی تغلیظ شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات کیفی و تغذیه‌ای پاستا. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/janb.2024.27944.1251
اسحق زکی پور رحیم آبادی; مهسا کرمی چروده; پروا سفری. "تاثیر افزودن پروتئین‌های میوفیبریلی تغلیظ شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات کیفی و تغذیه‌ای پاستا". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1403, -. doi: 10.22124/janb.2024.27944.1251
زکی پور رحیم آبادی, اسحق, کرمی چروده, مهسا, سفری, پروا. (1403). 'تاثیر افزودن پروتئین‌های میوفیبریلی تغلیظ شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات کیفی و تغذیه‌ای پاستا', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/janb.2024.27944.1251
زکی پور رحیم آبادی, اسحق, کرمی چروده, مهسا, سفری, پروا. تاثیر افزودن پروتئین‌های میوفیبریلی تغلیظ شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات کیفی و تغذیه‌ای پاستا. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; (): -. doi: 10.22124/janb.2024.27944.1251


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب