موسوی صانع, مهساسادات, میرحسینی رودبارکی, سیده زهرا, نعمت الهی, محمدعلی, حسینی, سید ولی. (1403). اثر افزودن کنسانتره ی پروتئینی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات حسی، بافتی و پخت پاستا و مدت ماندگاری آن. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/janb.2024.27043.1237
مهساسادات موسوی صانع; سیده زهرا میرحسینی رودبارکی; محمدعلی نعمت الهی; سید ولی حسینی. "اثر افزودن کنسانتره ی پروتئینی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات حسی، بافتی و پخت پاستا و مدت ماندگاری آن". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1403, -. doi: 10.22124/janb.2024.27043.1237
موسوی صانع, مهساسادات, میرحسینی رودبارکی, سیده زهرا, نعمت الهی, محمدعلی, حسینی, سید ولی. (1403). 'اثر افزودن کنسانتره ی پروتئینی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات حسی، بافتی و پخت پاستا و مدت ماندگاری آن', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/janb.2024.27043.1237
موسوی صانع, مهساسادات, میرحسینی رودبارکی, سیده زهرا, نعمت الهی, محمدعلی, حسینی, سید ولی. اثر افزودن کنسانتره ی پروتئینی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات حسی، بافتی و پخت پاستا و مدت ماندگاری آن. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; (): -. doi: 10.22124/janb.2024.27043.1237


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب