بابایی, صدیقه, محمدی, نازنین, اثنی عشری, ملیکا, قنبرزاده, مهرناز. (1403). تاثیر سطوح مختلف فوکوئیدان در لعاب، بر ویژگی های فیزیکی ناگت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای ℃4. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/janb.2024.28522.1257
صدیقه بابایی; نازنین محمدی; ملیکا اثنی عشری; مهرناز قنبرزاده. "تاثیر سطوح مختلف فوکوئیدان در لعاب، بر ویژگی های فیزیکی ناگت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای ℃4". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1403, -. doi: 10.22124/janb.2024.28522.1257
بابایی, صدیقه, محمدی, نازنین, اثنی عشری, ملیکا, قنبرزاده, مهرناز. (1403). 'تاثیر سطوح مختلف فوکوئیدان در لعاب، بر ویژگی های فیزیکی ناگت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای ℃4', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/janb.2024.28522.1257
بابایی, صدیقه, محمدی, نازنین, اثنی عشری, ملیکا, قنبرزاده, مهرناز. تاثیر سطوح مختلف فوکوئیدان در لعاب، بر ویژگی های فیزیکی ناگت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای ℃4. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; (): -. doi: 10.22124/janb.2024.28522.1257


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب