بابایی, صدیقه, محمدی, نازنین, اثنی عشری, ملیکا, قنبرزاده, مهرناز. (1403). تأثیر سطوح مختلف فوکوئیدان در لعاب، بر ویژگی‌های فیزیکی ناگت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای C° 4. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(3), 83-99. doi: 10.22124/janb.2024.28522.1257
صدیقه بابایی; نازنین محمدی; ملیکا اثنی عشری; مهرناز قنبرزاده. "تأثیر سطوح مختلف فوکوئیدان در لعاب، بر ویژگی‌های فیزیکی ناگت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای C° 4". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 3, 1403, 83-99. doi: 10.22124/janb.2024.28522.1257
بابایی, صدیقه, محمدی, نازنین, اثنی عشری, ملیکا, قنبرزاده, مهرناز. (1403). 'تأثیر سطوح مختلف فوکوئیدان در لعاب، بر ویژگی‌های فیزیکی ناگت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای C° 4', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(3), pp. 83-99. doi: 10.22124/janb.2024.28522.1257
بابایی, صدیقه, محمدی, نازنین, اثنی عشری, ملیکا, قنبرزاده, مهرناز. تأثیر سطوح مختلف فوکوئیدان در لعاب، بر ویژگی‌های فیزیکی ناگت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای C° 4. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 10(3): 83-99. doi: 10.22124/janb.2024.28522.1257


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب