1.

تأثیر جیره حاوی پودر و عصاره برگ گیاه یونجه (Medicago sativa) بر شاخص‌های همولنف میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در مواجهه با استرس شوری پایین

صفحه 1-19
کبری بابانژاد آبکنار؛ آرش اکبرزاده؛ احمد نوری؛ محمد نیرومند

2.

مقایسه آلودگی قارچی خوراک ماهی قزال آلای رنگین کمان در مزارع پرورشی مناطق دشت و کوهستان

صفحه 21-35
دنیا نیک آئین؛ عقیل شریف زاده؛ احمد عرفان منش؛ محمد صادق مرادی؛ محمدرضا فتاح پور

3.

تأثیر سطوح مختلف لسیتین سویای جیره بر دفاع ضد اکسایشی ماهیان مولد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و نتاج

صفحه 37-48
فاطمه جعفری؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ عبدالجبار ایرانی؛ ریحانه روانبخش گاوگانی؛ مهدی ایمانی

4.

اثرات اسید آمینه تورین جیره غذایی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیک مولدین میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 49-65
وحید مرشدی؛ محمود نفیسی بهابادی؛ منصور طرفی موزان زاده؛ امین اوجی فرد؛ ناصر آق؛ خالق مانعی؛ سید احمد قاسمی؛ نهضت بخشی؛ هادی ابراهیمی؛ رضوان تمدنی؛ شیرین حامدی؛ رضا باقرپور؛ فاطمه سلیمانی

5.

FTIR، روشی نوین برای شناسایی محتویات لوله گوارش ماهی

صفحه 67-80
ابوالفضل امینی مهر؛ محمد امینی چرمهینی؛ لاله موسوی ده موردی

6.

تغییرات رشد در بچه ماهیان پرورشی بلوگا (Huso huso) تحت تأثیر فراسنجه‌های فیزیکوشیمیایی آب در استخرهای خاکی

صفحه 81-98
هاشم نوفرستی؛ حجت الله جعفریان؛ رحمان پاتیمار؛ حسین آدینه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب