1.

اثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمان های مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنی شدن گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3

دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 21-31
رضا میرشکار؛ فتح اله بلداجی؛ بهروز دستار؛ احد یامچی

2.

اثر عصاره جلبک قهوه ای Stoechospermum marginatum بر عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758)

دوره 9، شماره 4، دی 1402، صفحه 15-29
نازنین کیانی؛ پریا اکبری

3.

تأثیر افزودن مکمل پروبیوتیک بیوآکوا به استخرهای خاکی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، فراسنجه‌های خون شناختی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)

دوره 9، شماره 2، تیر 1402، صفحه 55-66
حسین قربانی کوتنایی؛ رضا چنگیزی؛ شایان قبادی؛ بابک مقدسی؛ حامد منوچهری

4.

تاثیر عصاره جلبک Sargassum angustifolium بر روی رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن ماهی باس دریایی آسیایی ( Lates calcarifer)

دوره 10، شماره 2، مهر 1401، صفحه 25-40
لاله موسوی ده موردی؛ زهرا طیب زاده؛ مرتضی سوری

5.

تأثیر مکمل غذایی بوتیرات سدیم بر عملکرد رشد، بقا و ترکیب لاشه فیل ماهی (Huso huso)

دوره 7، شماره 3، مهر 1400، صفحه 37-47
حسین پناهی؛ حسین اورجی؛ فرید فیروزبخش؛ مریم قیاسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب