1.

اثر غلظت‏های مختلف کبالت بر رشد، برخی ترکیبات بیوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ریزجلبک Isochrysis galbana

دوره 9، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 97-123
حسین اسکندرنیا؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی سلطانی؛ ابوالقاسم کمالی

2.

اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 103-120
دریا فاتحی؛ کوروش سروی مغانلو؛ ناصر آق؛ سید میثم ابطحی فروشانی؛ احمد ایمانی

3.

تاثیر تغذیه با سطوح مختلف Spirulina platensis‌بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه صدف دوکفه‌ای آب شیرین (Anodonta cygnea)

دوره 12، شماره 1، خرداد 1403، صفحه 41-65
فاطمه مصطفائی؛ حمید علاف نویریان؛ بهرام فلاحتکار؛ نادر شعبانی پور

4.

تأثیر سطوح چربی جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 1، شماره 2، مهر 1394، صفحه 45-54
سولماز نوری زاد؛ مسعود ستاری

5.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص‌های ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio)

دوره 9، شماره 2، تیر 1402، صفحه 67-76
فریده ریکی؛ منصوره عبدالمنافی؛ محمد سوداگر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب