1.

اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 103-120
دریا فاتحی؛ کوروش سروی مغانلو؛ ناصر آق؛ سید میثم ابطحی فروشانی؛ احمد ایمانی

2.

تأثیر سطوح چربی جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1394، صفحه 45-54
سولماز نوری زاد؛ مسعود ستاری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.