نوری زاد, سولماز, ستاری, مسعود. (1394). تأثیر سطوح چربی جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1(2), 45-54.
سولماز نوری زاد; مسعود ستاری. "تأثیر سطوح چربی جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1, 2, 1394, 45-54.
نوری زاد, سولماز, ستاری, مسعود. (1394). 'تأثیر سطوح چربی جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1(2), pp. 45-54.
نوری زاد, سولماز, ستاری, مسعود. تأثیر سطوح چربی جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1394; 1(2): 45-54.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب