فاتحی, دریا, سروی مغانلو, کوروش, آق, ناصر, ابطحی فروشانی, سید میثم, ایمانی, احمد. (1397). اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), 103-120. doi: 10.22124/japb.2019.9737.1232
دریا فاتحی; کوروش سروی مغانلو; ناصر آق; سید میثم ابطحی فروشانی; احمد ایمانی. "اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 4, 1397, 103-120. doi: 10.22124/japb.2019.9737.1232
فاتحی, دریا, سروی مغانلو, کوروش, آق, ناصر, ابطحی فروشانی, سید میثم, ایمانی, احمد. (1397). 'اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), pp. 103-120. doi: 10.22124/japb.2019.9737.1232
فاتحی, دریا, سروی مغانلو, کوروش, آق, ناصر, ابطحی فروشانی, سید میثم, ایمانی, احمد. اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 6(4): 103-120. doi: 10.22124/japb.2019.9737.1232


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب