1.

بررسی پروفایل طولی تنوع ژنتیکی جنس Epeorus رودخانه گاماسیاب در فصول مختلف سال

صفحه 1-20
لیما طیبی؛ هادی پورباقر؛ حمید فرحمند

2.

اثر سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه در جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ریخت‌سنجی روده پیشین لارو قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 21-38
فرزانه نوری؛ احمد ایمانی؛ سعید حاجی نژاد؛ کوروش سروی مغانلو

3.

الگوی ساختاری روتیفر (Rotifera Cuvier, 1798) مناطق پیربازار، شیجان و بهمبر در تالاب انزلی و ارتباط آن با شاخص‌های محیطی

صفحه 39-60
قاسم ناصر علوی؛ علی بانی؛ سیامک باقری

4.

اثر عصاره الکلی جلبک سارگاسوم (Sargassum ilicifolium) بر رشد، تغذیه، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus)

صفحه 61-78
سراج بیتا؛ پریا اکبری؛ فرزانه سلطانپور

5.

تاثیر زیستگاه‌های متفاوت آبی بر میزان رنگدانه‌های فتوسنتزی و غیرفتوسنتزی، پروتئین و فعالیت آنزیم پراکسیداز در سرخس آبزی Azolla filiculoides Lam

صفحه 79-101
مهسا جانباز؛ طاهره السادات آقاجانزاده؛ ناصر جعفری

6.

اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 103-120
دریا فاتحی؛ کوروش سروی مغانلو؛ ناصر آق؛ سید میثم ابطحی فروشانی؛ احمد ایمانی

7.

جداسازی و شناسایی باکتری‌های حل کننده فسفات از مزارع پرورش ماهیان گرمابی به عنوان کاندیدای کود زیستی فسفره

صفحه 121-140
مصطفی آرمنده؛ نعمت الله محمودی؛ علیرضا فلاح نصرت آباد

8.

تاثیر نانوذرات نقره بر رشد، میزان کلروفیل و ترکیبات فنولی ریزجلبک Nannochloropsis oculata

صفحه 141-154
نسرین فاضلیان

9.

تاثیر مکمل‌های غذایی پروبیوتیک Pediococcus acidilactici و پری‌بیوتیک Agaricus bisporus بر بیان ژن‌های مرتبط با ایمنی در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانونقره

صفحه 155-174
سید رضا خالقی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ حدیثه کشیری؛ حامد پاکنژاد؛ سید حسین حسینی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب