مصطفائی, فاطمه, علاف نویریان, حمید, فلاحتکار, بهرام, شعبانی پور, نادر. (1403). تاثیر تغذیه با سطوح مختلف Spirulina platensis‌بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه صدف دوکفه‌ای آب شیرین (Anodonta cygnea). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 12(1), 41-65. doi: 10.22124/japb.2023.24701.1500
فاطمه مصطفائی; حمید علاف نویریان; بهرام فلاحتکار; نادر شعبانی پور. "تاثیر تغذیه با سطوح مختلف Spirulina platensis‌بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه صدف دوکفه‌ای آب شیرین (Anodonta cygnea)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 12, 1, 1403, 41-65. doi: 10.22124/japb.2023.24701.1500
مصطفائی, فاطمه, علاف نویریان, حمید, فلاحتکار, بهرام, شعبانی پور, نادر. (1403). 'تاثیر تغذیه با سطوح مختلف Spirulina platensis‌بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه صدف دوکفه‌ای آب شیرین (Anodonta cygnea)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 12(1), pp. 41-65. doi: 10.22124/japb.2023.24701.1500
مصطفائی, فاطمه, علاف نویریان, حمید, فلاحتکار, بهرام, شعبانی پور, نادر. تاثیر تغذیه با سطوح مختلف Spirulina platensis‌بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه صدف دوکفه‌ای آب شیرین (Anodonta cygnea). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 12(1): 41-65. doi: 10.22124/japb.2023.24701.1500


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب