1.

اثر پروتئین آبکافتی اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره بر فراسنجه‌های خونی، ایمنی، بیوشیمیایی سرم و آنزیم‌های‌ ضد اکسایشی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان

دوره 7، شماره 4، دی 1400، صفحه 43-60
سکینه یگانه؛ میلاد عادل

2.

اثر ترکیب اسید بوتیریک و پروبیوتیک پروتکسین بر عملکرد رشد، ترکیب بدن، میکروبیوتای روده و دستگاه ایمنی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 10، شماره 3، مهر 1403، صفحه 17-32
رسول زارع؛ عبدالمحمد عابدیان کناری

3.

تأثیر سطوح مختلف گلوکزامین بر برخی شاخص‌های رشد، ایمنی و بیوشیمیایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 1-12
مریم نظری؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ مهدی شمسایی مهرجان

4.

تأثیر عصاره خوراکی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر شاخص‌های رشد، خون شناسی و ایمنی ذاتی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 13-25
علی عمران خواجه پور؛ روح الله جوادیان

5.

تاثیر گلوتامین بر آنزیم‌های گوارشی و ساختار روده بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri , Brandt 1869)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 71-83
سامان درویشی؛ حسین خارا؛ محدثه احمد نژاد

6.

عملکرد غذای زنده و خشک در زمان عادت پذیری مرحله گذار بر رشد، زنده مانی و تغییرات آنزیم های گوارشی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869)

دوره 10، شماره 4، دی 1403، صفحه 35-54
محمود محسنی؛ ذبیح اله پژند؛ امید هاشمی؛ علینقی سرپناه؛ رضا قربانی واقعی؛ تورج سهرابی؛ حسینعلی عبدالحی؛ میرحامد سید حسنی؛ مریم منصف شکری؛ هوشنگ یگانه؛ سجاد قاسمیان؛ سهیل یوسفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب