1.

اثر تغذیه کوتاه مدت ترکیب زردچوبه ( Curcuma langa) و فلفل سیاه (Piper nigrum) بر فراسنجه‌های خونی، ایمنی و آنزیم‌های کبدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، شماره 3، آذر 1401، صفحه 49-78
سیده میترا عقیلی؛ فرید فیروزبخش؛ سارا حق پرست؛ ایوب فرهادی

2.

اثر شش هفته تمرین تناوبی شدید با مکمل‌یاری زردچوبه بر آیریزین و UCP1 در زنان چاق

دوره 8، شماره 2، آذر 1397، صفحه 109-121
زهرا رستمی هشجین؛ رامین امیرساسان؛ سعید نیکوخصلت؛ وحید ساری صراف

3.

عملکرد، فراسنجه‌های‌خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های بلدرچین ژاپنی تغذیه شده با پودر زردچوبه و فلفل قرمز

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 39-53
صادق پروری؛ سید روح اله ابراهیمی محمودآباد؛ روح اله کیانفر

4.

مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus)

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 65-78
عباس همرنگ امشی؛ حسین خارا؛ امیر هوشنگ بحری؛ فلورا محمدی زاده؛ عباس حسنی نیا

5.

مقایسه اثر رنگدانه آستاگزانتین، جلبک اسپیرولینا و زردچوبه بر روی رشد،شاخصهای خونی،ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار ببری((Astronotus ocellatus

دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 1-21
عباس همرنگ امشی؛ امیرهوشنگ بحری؛ حسین خارا؛ فلورا محمدی‌زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب