1.

اثر عصاره الکلی جلبک سارگاسوم (Sargassum ilicifolium) بر رشد، تغذیه، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus)

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 61-78
سراج بیتا؛ پریا اکبری؛ فرزانه سلطانپور

2.

بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد

دوره 4، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 29-45
حسین گورانی‌نژاد؛ نرگس جوادزاده؛ مجتبی علیشاهی

3.

تاثیر افزودن پروتئین های کازئین و زئین به رژیم غذایی بر برخی از شاخص‌های تغذیه‌ای و ایمنی‌شناختی Ephestia kuehniella Zeller (Lep.: Pyralidae)

دوره 8، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 25-39
مریم قاسمی؛ جلال جلالی سندی؛ آرش زیبایی

4.

تاثیر گلوتامین بر آنزیم‌های گوارشی و ساختار روده بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri , Brandt 1869)

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 71-83
سامان درویشی؛ حسین خارا؛ محدثه احمد نژاد

5.

تأثیر مکمل‌یاری سین‌بیوتیک بایومین ایمبو بر تغییرات آنزیم‌های دخیل در دفاع آنتی‌اکسیدانی، گوارشی و جمعیت میکروبی روده ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus)

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 111-122
سراج بیتا؛ مهین سرحدی پور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.