1.

Effects of ethanolic extract of neem leaves on the sporocyst of Sarcocystis availability in vitro

دوره 21، شماره 2، تیر 2023، صفحه 355-360
Ghadir kamil Ghadir؛ Amer Murhum Abed AL_ Amery

2.

Optimal conditions for anthocyanins extracting from some food wastes

دوره 20، شماره 3، مهر 2022، صفحه 503-512
Enas A. Al-Shurait؛ Rawdah M. Al-Ali

3.

اثر دگرآسیبی خارشتر (L. Alhagi m`ourorum) بر خصوصیات جوانه‌زنی گندم (Triticum aestivum L.) و گلرنگ ((Carthamus tinctorius L.

دوره 7، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 103-116
نیر محمدخانی؛ رباب شهید

4.

ارزیابی خواص ضدباکتریایی عصاره الکلی و اتری جلبک Scenedesmus dimorphus بر گونه-های باکتری‌های Micrococcus luteus و Aeromonas hydrophila

دوره 3، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 35-45
زهرا حبیبی؛ جاوید ایمان پور نمین؛ زهره رمضانپور

5.

تاثیر حلال‌ بر خواص آنتی‌اکسیدانی جلبک‌های قرمز Gracilaria textorri، Gracilaria arcuata و Leveillea jungermannioides

دوره 10، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 37-53
سلیم شریفیان؛ مهران لقمانی

6.

تأثیر غلظت‌های کشنده و زیرکشنده حشره‌کش‌های بیسکایا®، نیم‌آزال® و تنداکسیر® روی آماره‌های زیستی زنبور پارازیتوئید Habrobracon hebetor (Hym.: Braconidae) در شرایط آزمایشگاهی

دوره 8، شماره 3، آذر 1397، صفحه 75-88
مرجان رضایی؛ مهدی غیبی؛ شهرام حسامی؛ هادی زهدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب