Al-Shurait, Enas A., Al-Ali, Rawdah M.. (1401). Optimal conditions for anthocyanins extracting from some food wastes. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 20(3), 503-512. doi: 10.22124/cjes.2022.5681
Enas A. Al-Shurait; Rawdah M. Al-Ali. "Optimal conditions for anthocyanins extracting from some food wastes". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 20, 3, 1401, 503-512. doi: 10.22124/cjes.2022.5681
Al-Shurait, Enas A., Al-Ali, Rawdah M.. (1401). 'Optimal conditions for anthocyanins extracting from some food wastes', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 20(3), pp. 503-512. doi: 10.22124/cjes.2022.5681
Al-Shurait, Enas A., Al-Ali, Rawdah M.. Optimal conditions for anthocyanins extracting from some food wastes. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 20(3): 503-512. doi: 10.22124/cjes.2022.5681


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب