1.

اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 39-48
فرشته نجاتی زادگان؛ فاطمه پیکان حیرتی؛ سالار درافشان؛ وحید مرشدی

2.

تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782)

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 55-67
غلامرضا بادزهره؛ شیرین زارعی؛ رضا داوودی؛ محمود نفیسی بهابادی؛ فرزاد صالحی؛ وحید مرشدی؛ ابراهیم ستوده

3.

مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 1-12
وحید مرشدی؛ اسما احمدی؛ دارا باقری؛ سید احمد قاسمی؛ حامد اعلمی فر؛ سید حسین حسینی فر؛ مارینا پائولوچی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب