1.

اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 73-90
روح الله شیخ ویسی؛ طاهره باقری؛ حبیب الله سنچولی؛ سید علی اکبر هدایتی

2.

بررسی اثر محافظتی ویتامین C بر شکستگی DNA در سلول‌های آبشش و کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با غلظت‌های مختلف نانوذره اکسید روی (ZnO)

دوره 4، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 111-132
الهه چهارده بالادهی؛ علی اکبر هدایتی؛ حامد کلنگی میاندره؛ طاهره باقری

3.

بررسی تاثیر مکمل غذایی پربیوتیک پودر قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus) بر بیان ژن‌های P450 و Hsp70 بافت کبد ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) در مواجهه با سم کلرپیریفوس

دوره 10، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 1-20
عاطفه ایری؛ سید علی اکبر هدایتی؛ حامد پاکنژاد؛ طاهره باقری؛ سید رضا خالقی

4.

تاثیر سطوح مختلف سین‌بیوتیک بایومین ایمبو بر پارامترهای رشد، بقا، آنزیم‌های گوارشی و پارامترهای ایمنی موکوس ماهی سوروم (Heros severus)

دوره 3، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 49-74
پگاه قشلاقی؛ قاسم رشیدیان؛ الهه چهارده بالادهی؛ طاهره باقری؛ حامد غفاری فارسانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب