شیخ ویسی, روح الله, باقری, طاهره, سنچولی, حبیب الله, هدایتی, سید علی اکبر. (1396). اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), 73-90. doi: 10.22124/japb.2018.6377.1122
روح الله شیخ ویسی; طاهره باقری; حبیب الله سنچولی; سید علی اکبر هدایتی. "اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 4, 1396, 73-90. doi: 10.22124/japb.2018.6377.1122
شیخ ویسی, روح الله, باقری, طاهره, سنچولی, حبیب الله, هدایتی, سید علی اکبر. (1396). 'اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), pp. 73-90. doi: 10.22124/japb.2018.6377.1122
شیخ ویسی, روح الله, باقری, طاهره, سنچولی, حبیب الله, هدایتی, سید علی اکبر. اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 5(4): 73-90. doi: 10.22124/japb.2018.6377.1122


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب