1.

اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال

صفحه 1-14
علی حاجی بگلو؛ معصومه ماچانلو؛ محمد مازندرانی؛ محمد سوداگر

2.

ارزیابی قابلیت پرورش جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در آب چاه ژرف سیستان

صفحه 15-31
عبدالعلی راهداری؛ علی خسروانی زاده؛ ساحل پاکزاد توچایی؛ رقیه کرمی

3.

طراحی و مدل سازی سازه مدیریت هوشمند توزیع و زمان بندی جیره غذایی ماهی پرورشی با استفاده از میکروکنترلر آردینو یونو

صفحه 33-48
شایسته طباطبائی

4.

اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخص‌های رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 49-64
فاطمه عبدالله نژاد؛ سید حسین حسینی فر؛ حامد پاک نژاد؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ محمد رضا ایمانپور

5.

اثرات نانوذرات سلنیوم، سلنومتیونین و سلنیت سدیم جیره بر شاخص‌های رشد، وضعیت ضد اکسایشی و هورمون‌های تیروئیدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 65-80
فردین شالویی؛ سمیه حدادی؛ شفیق شفیعی؛ حسین رحیمی؛ مهرداد فتح الهی

6.

بررسی تأثیر تراکم در رشد و زنده مانی ماهی سفید (Kamensky, 1901)Rutilus frisii پیش پرواری در استخرهای بتونی با آب شیرین

صفحه 81-90
علیرضا ولی پور؛ دانیال گروهی؛ محمدصیاد بورانی؛ علی حسن پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب