حاجی بگلو, علی, ماچانلو, معصومه, مازندرانی, محمد, سوداگر, محمد. (1402). اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(3), 1-14. doi: 10.22124/janb.2023.25441.1216
علی حاجی بگلو; معصومه ماچانلو; محمد مازندرانی; محمد سوداگر. "اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 3, 1402, 1-14. doi: 10.22124/janb.2023.25441.1216
حاجی بگلو, علی, ماچانلو, معصومه, مازندرانی, محمد, سوداگر, محمد. (1402). 'اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(3), pp. 1-14. doi: 10.22124/janb.2023.25441.1216
حاجی بگلو, علی, ماچانلو, معصومه, مازندرانی, محمد, سوداگر, محمد. اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; 9(3): 1-14. doi: 10.22124/janb.2023.25441.1216


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب