1.

بررسی میزان حساسیت کشت سلولی اولیه از باله دمی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum ) به ویروس ویرمی بهاره کپور (SVCV)

صفحه 1-18
سید ابوالفضل علائی؛ سمیه حقیقی کارسیدانی؛ محدث قاسمی

2.

بررسی قابلیت پرورش ریزجلبک Dunaliella tertiolecta در آب‌های ژرف سیستان

صفحه 19-40
عبدالعلی راهداری؛ علی خسروانی زاده؛ ساحل پاکزاد توچایی

3.

بیان ژن CYP1A و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی در ماهی زروک ( Scatophagus argus) به عنوان نشانگر زیستی آلاینده‌های نفتی

صفحه 41-57
سید احمد قاسمی؛ سپیده حسین جان زاده

4.

کلونینگ، بیان ژن و خالص سازی کربوکسی پپتیداز جدید از گونه هالوفیل Bacillus persicus دریاچه فوق شور آران و بیدگل

صفحه 59-75
سمیرا سپهری؛ محمود رضا آقا معالی؛ حسین غفوری؛ سجاد صاری خان

5.

تاثیر بوتیرات منوگلیسیرید و پروبیوتیک Bacillus جیره غذایی بر رشد و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus )

صفحه 77-103
رضا باقرپور؛ غلامرضا بادزهره؛ رضا داودی؛ احمد قاسمی

6.

اثر باکتری‌های پروبیوتیکی Bacillus subtilis و Lactobacillus plantarumبر کنترل قارچ‌زدگی و عملکرد تخم‌گشایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss )

صفحه 105-125
امید رحمتی؛ سعید ضیائی نژاد؛ علی آبرومند؛ اسماعیل کاظمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب