باقرپور, رضا, بادزهره, غلامرضا, داودی, رضا, قاسمی, احمد. (1402). تاثیر بوتیرات منوگلیسیرید و پروبیوتیک Bacillus جیره غذایی بر رشد و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus ). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(1), 77-103. doi: 10.22124/japb.2022.22091.1461
رضا باقرپور; غلامرضا بادزهره; رضا داودی; احمد قاسمی. "تاثیر بوتیرات منوگلیسیرید و پروبیوتیک Bacillus جیره غذایی بر رشد و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus )". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11, 1, 1402, 77-103. doi: 10.22124/japb.2022.22091.1461
باقرپور, رضا, بادزهره, غلامرضا, داودی, رضا, قاسمی, احمد. (1402). 'تاثیر بوتیرات منوگلیسیرید و پروبیوتیک Bacillus جیره غذایی بر رشد و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus )', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(1), pp. 77-103. doi: 10.22124/japb.2022.22091.1461
باقرپور, رضا, بادزهره, غلامرضا, داودی, رضا, قاسمی, احمد. تاثیر بوتیرات منوگلیسیرید و پروبیوتیک Bacillus جیره غذایی بر رشد و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus ). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; 11(1): 77-103. doi: 10.22124/japb.2022.22091.1461


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب