1.

تغییرات ساختار بافتی غدد جنسی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) و سطوح هورمون های استروژن و پروژسترون خون پس از تجویز خوراکی عصاره سیر

صفحه 1-10
سلماز کاکشیان؛ سلماز شیرعلی؛ احمد سواری؛ حسین نجف زاده ورزی؛ محمد ذاکری

2.

پرورش متراکم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از فناوری بایوفلاک در محیط بسته

صفحه 11-23
رضا اکرمی

3.

اثرات تغذیه ای افزودنی حاوی اسیدهای آلی، سینامالدهید و نفوذپذیر کننده بر برخی از شاخص‌های رشد و بافت روده میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 25-37
فاطمه افشاری؛ ابراهیم ستوده؛ سید احمد قاسمی؛ منصور طرفی

4.

کاربرد منابع مختلف چربی های گیاهی در تغذیه ماهیان خاویاری

صفحه 39-52
سارا پورحسین سارمه

5.

مقایسه تجویز ادامه دار و ناپیوسته باکتری های پروبیوتیکی Lactobacillus sp.، Bacillus thuringiensis و B. cereus در جیره غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی ماهی ‌باس دریایی (Lates calcarifer)

صفحه 55-70
تکاور محمدیان؛ غزل اسکویی نژاد منفرد؛ محمد راضی جلالی؛ منصور طرفی موزان زاده

6.

اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901)

صفحه 71-80
سید محمد صلواتیان؛ رضا رجبی نژاد؛ شقایق مقدم؛ سید افشین امیری سندسی؛ رودابه روفچایی؛ سید فخرالدین میرهاشمی نسب؛ مهدی مومنی توتکله


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب