1.

بررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر عملکرد جوجه‌های گوشتی پرورش یافته در دو ناحیه مختلف جغرافیایی ایران

صفحه 1-9
مازیار محیطی‌اصلی؛ نوید قوی حسین زاده؛ حسن درمانی کوهی؛ مسعود شیرعلی

2.

بررسی اثر مقادیر مختلف بذر خارمریم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

صفحه 11-21
نسرین رشیدی؛ محمد بوجارپور؛ مرتضی چاجی؛ علی آقایی

3.

اثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‎های گوشتی

صفحه 23-37
رضا صلاحی مقدم؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ محمدحسین شهیر؛ جواد بیات کوهسار

4.

اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی

صفحه 39-47
الهام ایزدی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

5.

عوامل موثر بر نتایج انتخاب دو مرحله ای در طرح اصلاح نژادی هسته باز

صفحه 49-62
حشمت الله عسکری همت؛ عبدالاحد شادپرور؛ سید رضا میرایی آشتیانی؛ رسول واعظ ترشیزی

6.

آنالیز ژنتیکی صفات وزن بدن در گوسفندان بومی استان گیلان

صفحه 63-73
بهاره اعتقادی؛ نوید قوی حسین زاده؛ عبدالاحد شادپرور؛ محمد گلشنی

7.

اثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند

صفحه 75-88
زهرا زمانی؛ داریوش علی پور؛ حمیدرضا مقیمی؛ سید علیرضا مرتضوی؛ سید مسعود ذوالحواریه

8.

تعیین سهم نسبی عوامل موثر بر تولید عسل کلنی های زنبورعسل استان البرز

صفحه 89-98
سید اصغر نعمتی؛ غلامحسین طهماسبی؛ محسن نوری

9.

اثر افزودن زرده تخم مرغ به رقیق کننده شیر پس چرخ و شوک سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دارشده قوچ تالشی به صورت مایع در سرما

صفحه 99-108
آزاده محمدی؛ محمد روستایی علی مهر


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.