1.

The Effects of Dietary Supplementation of Astaxanthin and

دوره 11، شماره 2، تیر 2013، صفحه 217-231
al. et؛ B. Tizkar

2.

اثرات تغذیه از آستاگزانتین مصنوعی بر کارایی تولیدمثلی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii)

دوره 6، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 65-86
قاسم رشیدیان؛ غلامرضا رفیعی؛ محمد علی نعمت الهی؛ کامران رضائی توابع

3.

اثر تنش‌های شوری و نور شدید بر وزن تر و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی جلبک سبز Scenedesmus obliquus

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 185-207
فاطمه حاجی زاده؛ حکیمه منصوری

4.

اثر حذف تدریجی نیتروژن بر رشد، ترکیبات بیوشیمیایی و پروفایل اسید چرب ریزجلبک Haematococcus pluvialis

دوره 11، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 95-114
زهرا زارعی؛ هاجر زمانی

5.

اثر متقابل نور و جیره‌های حاوی کاروتنوئید بر میزان رشد و رنگ‌پذیری ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri)

دوره 7، شماره 3، مهر 1400، صفحه 27-37
بابک تیزکار؛ افشار ذوقی شلمانی؛ محسن عابدی؛ محمد رهاننده

6.

مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus)

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 65-78
عباس همرنگ امشی؛ حسین خارا؛ امیر هوشنگ بحری؛ فلورا محمدی زاده؛ عباس حسنی نیا

7.

مقایسه اثر رنگدانه آستاگزانتین، جلبک اسپیرولینا و زردچوبه بر روی رشد،شاخصهای خونی،ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار ببری((Astronotus ocellatus

دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 1-21
عباس همرنگ امشی؛ امیرهوشنگ بحری؛ حسین خارا؛ فلورا محمدی‌زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب