1.

اثر افزودن رازیانه و سیاهدانه در جیره قبل و بعد از زایش بر فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی میش و بره های سنجابی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 81-94
سمیه میرزائی چشمه‌گچی؛ محمد مهدی معینی؛ حسن خمیس آبادی

2.

اثر سیاه‌ دانه و زیره سیاه بر رشد، افزایش وزن و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری در شرایط چرای در مرتع

دوره 10، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 49-59
امیر یاوری؛ محمد مهدی معینی؛ فردین هژبری

3.

اثر عصاره علف چشمه بر ذخیره سازی منی خروس در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 15-24
محمد روستائی علی مهر؛ بهروز آدیشی

4.

ارزیابی تاثیرات آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره گیاه نیلوفر آبی (Nelumbo nucifera )

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 شهریور 1403
رشید علیجانی اردشیر؛ زهرا کهن روز رستمی؛ سیده فاطمه میری؛ داریوش غلامی

5.

بررسی مقایسه ای آثار عصاره اتانولی مریم گلی (Salvia officinalis) و ویتامین C بر وضعیت آنتی اکسیدانی، فراسنجه های خونی و بیوشیمیایی، تلفات و عملکرد در جوجه های گوشتی در شرایط آسیت القایی

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 15-27
مختار فتحی؛ تیمور تنها؛ رضا طاهرخانی؛ وحید رضایی کماسی

6.

بهبود وضعیت آنتی‌اکسیدانی، پاسخ های التهابی، فراسنجه‌های خونی، بیوشیمیایی و عملکرد با مکمل‌سازی سیاه دانه (Nigella sativa) در جوجه های گوشتی تحت تنش اکسیداتیو فیزیولوژیک القایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 مرداد 1403
مختار فتحی؛ شهریار سعیدیان؛ سلیمان مرادی

7.

مقایسه ی شاخص های بیوشیمیایی هیبریدهای کرم ابریشم Bombyx mori L. در برابر تنش دمایی

دوره 4، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 71-81
حسام الدین امینی؛ جلال جلالی سندی؛ سید حسین حسینی مقدم؛ حسین غفوری؛ محبوبه شریفی

8.

مقایسۀ اثر یک جلسه فعالیت مقاومتی بر ظرفیت تام آنتی اکسیدانی، بیلی روبین و اسید اوریک خون بین مردان سالمند ورزشکار و غیرورزشکار

دوره 3، شماره 2، تیر 1392، صفحه 129-139
بهمن میرزایی؛ فرهاد رحمانی نیا؛ امیر رشیدلمیر؛ مهدی قهرمانی مقدم


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب