1.

اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 1-18
علی خدادوست؛ مجیدرضا خوش خلق؛ حمید علاف نویریان؛ محمود محسنی؛ حسین خارا

2.

بررسی ظرفیت آنتی اکسیدانی در فیل ماهی Huso huso)) پرورشی تغذیه شده با عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 اسفند 1402
سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده

3.

کاربرد منابع مختلف چربی های گیاهی در تغذیه ماهیان خاویاری

دوره 8، شماره 2، تیر 1401، صفحه 39-52
سارا پورحسین سارمه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب