1.

اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 25-39
سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده؛ علیرضا شناور ماسوله

2.

بررسی اثر ضد‌انگلی عصاره گیاهان سیر (Allium sativum) و آویشن (Thymus vulgaris) بر Ichthyophthirius multifiliisعامل بیماری لکه سفید در ماهی

دوره 11، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 1-22
سید رضا حسینی؛ مجتبی علیشاهی

3.

تأثیر امولسیون عصاره سیر روی راب Agriolimax agrestis درگلخانه کاهو

دوره 14، شماره 2، مهر 1403، صفحه 95-106
الهام احمدی؛ مولود غلام زاده چیتگر؛ بابک حیدری علیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب