1.

Vitamin C content of naturally produced fresh vegetables in Kalasin Province, Thailand

دوره 21، شماره 5، اسفند 2023، صفحه 1315-1321
Theeranat Suwanaruang؛ Tunwa Chaiteing

2.

بررسی مقایسه ای آثار عصاره اتانولی مریم گلی (Salvia officinalis) و ویتامین C بر وضعیت آنتی اکسیدانی، فراسنجه های خونی و بیوشیمیایی، تلفات و عملکرد در جوجه های گوشتی در شرایط آسیت القایی

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 15-27
مختار فتحی؛ تیمور تنها؛ رضا طاهرخانی؛ وحید رضایی کماسی

3.

تاثیر پرایمینگ بذر کینوا رقم گیزا یک (Chenopodium quinoa L. var. Giza 1) با اسید آسکوربیک در افزایش تحمل به شوری

دوره 10، شماره 3، مهر 1402، صفحه 81-93
منیژه جهان تیغی؛ پرتو روشندل

4.

تأثیر ویتامین‌های E، C و سلنیوم به‌عنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 63-74
مهرداد محمدی دوست؛ مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ فاطمه حکمت‌پور؛ محمد خسروی؛ تکاور محمدیان؛ لفته محسنی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب