جهان تیغی, منیژه, روشندل, پرتو. (1402). تاثیر پرایمینگ بذر کینوا رقم گیزا یک (Chenopodium quinoa L. var. Giza 1) با اسید آسکوربیک در افزایش تحمل به شوری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(3), 81-93. doi: 10.22124/jms.2023.7676
منیژه جهان تیغی; پرتو روشندل. "تاثیر پرایمینگ بذر کینوا رقم گیزا یک (Chenopodium quinoa L. var. Giza 1) با اسید آسکوربیک در افزایش تحمل به شوری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 3, 1402, 81-93. doi: 10.22124/jms.2023.7676
جهان تیغی, منیژه, روشندل, پرتو. (1402). 'تاثیر پرایمینگ بذر کینوا رقم گیزا یک (Chenopodium quinoa L. var. Giza 1) با اسید آسکوربیک در افزایش تحمل به شوری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(3), pp. 81-93. doi: 10.22124/jms.2023.7676
جهان تیغی, منیژه, روشندل, پرتو. تاثیر پرایمینگ بذر کینوا رقم گیزا یک (Chenopodium quinoa L. var. Giza 1) با اسید آسکوربیک در افزایش تحمل به شوری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; 10(3): 81-93. doi: 10.22124/jms.2023.7676


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب