1.

ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی، مورفوفیزیولوژیک و آنزیم‌های آنتی اکسیدانت ارقام جو در تحمل به شوری طبیعی

دوره 8، شماره 3، مهر 1400، صفحه 275-292
خدیجه احمدی؛ حشمت امیدی؛ محسن مهرنیا؛ علی قادری؛ حسین صبوری فرد

2.

بررسی تاثیر اسید سالسیلیک بر جوانه‌زنی و فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) در شرایط تنش شوری

دوره 7، شماره 2، تیر 1399، صفحه 241-252
بتول زارعی؛ آرش فاضلی؛ زهرا تقی‌پور

3.

تأثیر پیش‌تیمار زیستی قارچ‌های تریکودرما و آسپرژیلوس در افزایش آستانه تحمل جذب روی در گیاه گندم

دوره 9، شماره 3، آذر 1401، صفحه 1-18
مریم جنابیان؛ فاطمه تقوی قاسمخیلی؛ همت‌اله پیردشتی؛ محمدعلی تاجیک قنبری؛ سید‌مصطفی عمادی؛ یاسر یعقوبیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب