زارعی, بتول, فاضلی, آرش, تقی‌پور, زهرا. (1399). بررسی تاثیر اسید سالسیلیک بر جوانه‌زنی و فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) در شرایط تنش شوری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(2), 241-252. doi: 10.22124/jms.2020.4580
بتول زارعی; آرش فاضلی; زهرا تقی‌پور. "بررسی تاثیر اسید سالسیلیک بر جوانه‌زنی و فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) در شرایط تنش شوری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 2, 1399, 241-252. doi: 10.22124/jms.2020.4580
زارعی, بتول, فاضلی, آرش, تقی‌پور, زهرا. (1399). 'بررسی تاثیر اسید سالسیلیک بر جوانه‌زنی و فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) در شرایط تنش شوری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(2), pp. 241-252. doi: 10.22124/jms.2020.4580
زارعی, بتول, فاضلی, آرش, تقی‌پور, زهرا. بررسی تاثیر اسید سالسیلیک بر جوانه‌زنی و فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) در شرایط تنش شوری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 7(2): 241-252. doi: 10.22124/jms.2020.4580


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب