1.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-9
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

2.

اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 27-41
اسماعیل حسین نیا؛ حسین خارا؛ مسعود فرخ روز؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضوان ا... کاظمی

3.

اثر افزودن پودر گیاهان رزماری (Rosmarinus officinalis) و آویشن (Zataria multiflora) به جیره غذایی بر بافت روده بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با خوراک آلوده به علف کش رانداپ

دوره 9، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 59-80
مجید پرمحمدی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی

4.

تأثیر جایگزینی جلبک قرمز بر ساختار بافت شناسی و آنزیم های دستگاه گوارش تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 1-14
ساناز کرد؛ رحیم عبدی؛ اسحاق زمانی؛ رحیم پیغان

5.

هیستومورفولوژی مری و روده تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) طی جایگزینی پودرخون بجای پودرماهی در جیره غذایی

دوره 7، شماره 2، تیر 1400، صفحه 73-84
معصومه مطرودزاده؛ رحیم عبدی؛ زهرا بصیر؛ رحیم پیغان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب