1.

اثر دگرآسیبی عصاره آبی گلرنگ (Carthamus tinctorius)بر جوانه‌زنی، رشد گیاهچه و فعالیت‌های آنزیمی علف هرز یولاف وحشی(Avena fatua) و سوروف (Echinochloa crus-galli)

دوره 6، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 79-91
عادل مدحج؛ روزبه فرهودی؛ اعظم قلی راده

2.

اثر غلظت‏های مختلف کبالت بر رشد، برخی ترکیبات بیوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ریزجلبک Isochrysis galbana

دوره 9، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 97-123
حسین اسکندرنیا؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی سلطانی؛ ابوالقاسم کمالی

3.

ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 37-53
محمد هرسیج؛ بهروز محمدزاده؛ مهدی اسدی

4.

استفاده از پاروپای Acanthocyclops trajani در تغذیه آغازین نوزاد فیل ماهی (Huso huso)

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 39-50
رحیمه رحمتی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ حسینعلی نوری

5.

تاثیر عناصر غذایی کم‌مصرف آهن، مس و روی بر چربی و ترکیب اسید چرب جلبک Spirulina platensis

دوره 8، شماره 3، آذر 1399، صفحه 21-36
مریم اکبرنژاد؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ ابوالقاسم کمالی؛ مهران جواهری بابلی

6.

محتوای اسیدهای چرب در ماهی کوتر ساده (Sphyraena jello) و کوتر دم زرد (Sphyraena flavicauda) در فصول پاییز و بهار

دوره 3، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 59-70
علی طاهری؛ اسحاق ابراهیم‌زاده اله آباد؛ میر مهدی زاهدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب